64 лв.

Елексир феникс Fohow- кордицепс на флакони с рейши,...

Елексир феникс Fohow-...

Контакти
Контакти

На Картата
 

Сподели

Редактирана25.12.19 Обява № 81746 Разглеждания 0
 
Детайли 
Галерия 
Контакти 
Сподели 

Течен Император Кордицепс FOHOW

Информация за продукта: “Император Кордицепс” представлява сложна рецепта, компонентите на която се съчетават помежду си в съответствие с принципа “Император, министър, слуга, посланник” на традиционната китайска медицина. Това позволява 20 пъти да се повиши ефикасността на продукта в сравнение с обикновените рецепти. В един флакон се съдържат 70% от екстракта на кордицепс и 30% линчжи, ароматна гъба (сянгу), астрагала, кучешки дрян, червена фурма

2 вида кордицепс, рейши, шийтаке, агарик блазеи и други натурални компоненти на традиционната китайска медицина, които общо са 18 вида.
Линчжи е много ценно китайско растение, което се смята за най-доброто противораково лекарство. Много страни от европейския континент и Америка го импортират от Китай, използвайки го при изработката на препарати за лекуване на онкологични заболявания.


Китайският кордицепс – това е наистина уникално, вълшебно лекарство. На международния пазар цената му е по-висока от тази на златото.
1.Условията, в които расте Кордицепсът са наистина необичайни. Той расте на Тибетската планината на 2000–4000 м надморска височина. Само кордицепс, който расте и се развива при условията на недостиг на кислород и ниски температури притежава лекуващи свойства.
Основно място на растежа на кордицепс е Цинхайско-тибетското възвишение (Китай). Именно в тази екологично чиста среда на студ, недостиг на кислород и интензивно въздействие на ултравиолетовите лъчи растението придобива уникалните си лечебни свойства.
2.Поцесът на растеж. Тибет е обитаван от уникален вид пеперуди –Тънкопряд. През зимата гъсениците от този вид пеперуди слизат под земята, за да преживеят студа. Именно под земята част от тях се зареждат с порите на кордицепс. Заредената гъсеницана на тънкопряд изпитва болезнени усещания и се опитва да излезе на повърхността. Като резултат – тя загива на 2-3 сантиметра от повърхността, обаче вътре в тялото и продължава да се развива кордицепсът, гифата на който постепенно се разпределя по цялата дължина на гъсеницата. По време на лятото от дихаталните канали на гъсеницата се подава кълн – стромата на кордицепса. През зимата кордицепсът е гъсеница, а през лятото вече е вид растение.
3.В китайската медицина важно място заема теорията за баланса между 2-та вида енергия Ин и Ян. В съответствие с наименованията зимната форма на кордицепса е Ин, а лятната е Ян; земя – Ин, небе – Ян, животното – Ин, растението – Ян. По този начин процесът на развитието на кордицепса се дели на 3 етапа Ин, и 3 етапа Ян. Затова китайската медицина смята, че кордицепс е лекарствен продукт, съчетаващ в себе си 3 вида енергия Ин и 3 вида Ян. Той притежава уникално свойство за двустранна регулация на физиологичните процеси в тялото ни.
4. Един от най-известните в света трактати за традиционна китайска медицина “Бен Цао Ган Му”(“Справочник за лечение с билкови препарати”) дава много висока оценка на лечебните свойства на този продукт. Там се говори за това, че кордицепсът, влизайки в дробовете, лекува всички недостатъци и стотици болести. Оказва всестранно лекуващо действие върху човешкия организъм.
5. В древността кордицепсът е бил продукт, употребяван от императорите на Китай. Те водели много активен живот. През деня се занимавали с държавни дела, а вечерта се грижели за многобройните си жени. Кордицепсът им помагал да се възстановяват напълно от физическата и умствената умора.
Съвременната наука позволява да се произвежда също толкова ефикасен кордицепс, само че в течен вид.
Науката също така е установила, че кордицепс в големи количества съдържа такива полезни за организма съставки като киселина на кордицепс, кордиципин, полизахариди, повече от 20 аминокиселини. Освен това в състава му влизат над 20 неорганични елемента, редки метали и други биологично активни компоненти.
Спектърът на лекуващото действие на “Император Кордицепс в течен вид” е изключително широк.
Един от компонентите, съдържащ се в кордицепс във вид на киселина, ефективно омекотява стените на кръвоносните съдове, понижава съдържанието на мазнините, холестерина и захарта в кръвта; способства за предотвратяване на сгъстяването на кръвта, повишава кислородоснабдяващите функции и подобрява нейната микроциркулация, благодарение на което се подобрява оросяването на мозъка с кислород, ефрективно се достигат целите на профилактиката и лечението на сърдечно-съдовите заболявания, както и мозъчните заболявания.
2. Кордиципин оказва регулиращо въздействие върху нервната система, повишава качеството на съня, противодейства на процесите на стареенето в организма, отстранява климактерическия синдром. Особено добре помага на жените, страдащи от гинекологични заболявания, свързани с хормонални нарушения.
3.Полизахаридите на растението са признати в целия свят като най-добрите имуномодулатори за човешкия оганизъм. Те ефективно повишават имунитета на човешкия организъм и способностите му да противостои на вредното въздействие на вирусите и микроорганизмите, атакуващи човека отвън.
4.Кордицепсът ефективно противодейства на образуването на свободни радикали и притежава антираково действие. Помага на онкологично болни хора, преминали химио- или лъчева терапия за повишено съдържание на левкоцити и тромбоцити в кръвта.
5. Нашият препарат може да се използва с цел профилактика на заболявания на дихателната система. Той омекотява кашлицата, успокоява учестеното дишане и други проблеми на дихателната система. Доказано е с клинични изпитания, че китайският кордицепс притежава добър лекуващ ефект при бронхиална астма, хроническия бронхит и астма на дробовете.
6.Един от най-важните органи в нашия организъм е черния дроб. Кордицепсът го предпазва, засилва детоксикационните му функции. Използвайки нашия препарат ще можете бързо да отстраните наприятните усещания, свързани с употребата на алкохол.
7.Кордицепсът благотворно влияе върху бъбреците, регулира нивото на захарта в кръвта и се явява ефективно профилактично средство срещу захарния диабет.
8.Употребата на “Император кордицепс” способства за нормализирането на функциите на бъбреците, отстранява симптоми като предболезнено състояние, болки и отпуснатост в кръста и колената, бързо възстановява  физическите сили, премахва умората.

Разликата на Император Кордицепс от другите оздравителни препарати.
Рецептата на нашия препарат е разработена от група специалисти от научно-изследователския център за лекуващи хранителни продукти, които при създаването на препарата се базират върху резултати от многогодишни изследвания и клинични опити. Именно затова нашият препарат получава заслужено  признание от такива авторитетни организации като Научно-Изследователския Институт на Традиционната Китайска Медицина КНП и Обществото на Червения кръст.
При изработката на течен кордицепс са използвани напреднали микро-нионови технологии. Обработката на кордицепс и линчжи се осъществява с помощта на микронадробяването на клетъчната мембрана. Само такъв метод за обработка позволява да се  “отвори” здравата клетъчна обвивка на този вид гъби и да се екстрахират техните ефективни компоненти, за да може нашият организъм изцяло да усвои тези вещества.
Производството на течен кордицепс се осъществява посредством използването на съвременните технологии на криогенното екстрахиране, което гарантира пълното съхранение на биологически активните вещества на кордицепса и линчжи, намиращи се в състава на самия препарат.
Течният кордицепс се води свръхконцентриран препарат с високо съдържание на растението кордицепс и други ефективни компоненти. Ако се разгледа една капка от кордицепс под микроскоп, може да се види дълга верига от гъбна нишка.
Всички компоненти на препарата отговарят на теорията на традиционната китайската медицина за произхода на лекарствата и храната от един източник, тоест едновременно се явяват и лекарствено средство, и хранителен продукт, който може редовно да се добавя към храната. По този начин всични растителни компоненти, притежавайки ярко изразен лекуващ ефект, се явяват абсолютно безопасни за нашето здраве, без да оказват никакви странични ефекти върху нашия организъм. Затова повечето хора могат да използват кордицепс – за да бъдат излекувани. Хора в предболезнено състояние могат да нормализират физиологичните процеси на организма и да възстановят здравето си както и да премахнат умората.

4 флакона по 30 мл

 

81746

Подобни обяви

Бързо.net Ви представя още обяви от тази категория:

Няма Снимка
4 лв.
Амил нитрит ампули 1 гр. инхаланти.Цена: 10 бр. - 5 лв. и куриерски.За контакт 0876265091. Назален инхалатор за...
21.01.2020
Диметилсулфоксид /DMSO/ чист 99 % течен за мази
20 лв.
DMSO е лекарство по предписание и хранителна добавка . Тои може да бъде взет от устата , приложен към кожата...
21.01.2020
Диатомит /инфузорна пръст/ - източник на биологично активен силиции
10 лв.
Диатомитте са седиментни скали с изключително фин светъл цвят. Основно, това е натрупване на микроскопични...
21.01.2020
Няма Снимка
20 лв.
Синоними: Nicotinic acid diethylamid, CoraminФормула: C10H14N2O Характеристика.Безцветна или жълтеникава течност със...
21.01.2020
Фитостерол чист 95 % на прах за понижаване серумния холестерол в кръвта
20 лв.
Фитостеролите са получени от растения, съединенията на които са сходни по структура и функция на...
21.01.2020
Няма Снимка
100 лв.
Синоними.Hydroxyzine hydrochloride, Atarax, Vistaril, UCB-4492 Молекулярна формула.C21H28Cl2N2O2 Хидроксизинът намалява...
21.01.2020

Съдържание за възрастни!

За да влезете в секция 'Запознанства' на Бързо.net трябва да сте навършили 18 години.

Ако сте над 18 години натиснете 'Над 18 съм', в противен случай натиснете 'Под 18 съм'.


 Над 18 Години Съм
 Под 18 Години Съм

Филтрирай Обяви по Област:

За да разгледаш обявите само от твоята област, избери от менюто по-долу:
Редактирай тази обява:

За да редактирате тази обява, моля въведете парола:

Обява # »   
Парола »   
   

Забравена парола?!? Възстановете я от тук.

Обяви по градове

Най-търсеното

Бързо.net не носи отговорност за съдържанието на обявите или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани в сайта обяви. Обяви съдържащи импулсни телефони, неотговарящи на условията на сайта ще бъдат изтривани без предупреждение! При злоупотреби в сайта, моля свържете се с нас от тук!
С използването на този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори