4 lv.

Зимни ръкавици и ръкавици без пръсти

 
Детайли 
Галерия 
Контакти 
Коментари 
Сподели 

Зимните ръкавици са специално проектирани, за да предпазят ръцете от студ и студен вятър по време на студените дни. Зимните работни ръкавици са направени от различни материали, като вълна, акрил, полиестер и кожа. Както и от полар, те са известни с отличното си качество за задържане на топлината те са меки и комфортни с отлична циркулация на въздуха. Вълнените ръкавици са популярни, тъй като вълната е добър изолатор и задържа топлината. Кожените ръкавици са издръжливи и предоставят добра защита от студа. Те често са изолирани с топли материали като термофил, пух или синтетични материали, които задържат топлината близо до ръцете. Някои от тях разполагат със специално покритие, което ги прави водоустойчиви. Някои зимни ръкавици имат допълнителни функции като противоплъзгащо покритие на дланите, сензорни пръсти, които позволяват използването на смартфони или други устройства без да се махат ръкавиците. Ръкавиците без пръсти, са вид ръкавици, които оставят пръстите свободни, докато покриват ръцете. Главното предимство на ръкавиците без пръсти е, че оставят пръстите свободни за движение и манипулации. Това ги прави подходящи за дейности, които изискват прецизност и чувствителност на пръстите, като писане, работа с мобилни устройства или управление на инструменти. Като топлят ръцете и предпазват от наранявания. Предлагат се плетени ръкавици без пръсти, кожени ръкавици без пръсти и тактически ръкавици без пръсти. При избора на ръкавици е важно да се вземе предвид размера и нужната защита.

Разгледай Тук: https://vvmstore.com/rabotni-rakavici/zimni-rakavici-1
92731

Подобни обяви

Бързо.net Ви представя още обяви от тази категория:

Работни ръкавици топени в полиуретан
1 лв.
Ръкавиците топени в полиуретан се състоят от основен материал като плат и тънък слой полиуретан....
-
23.06.2023
Няма Снимка
Договаряне
Био Инвест ИВМ ЕООД предлага на българския и международен пазар биологични суровини и продукти за...
12.01.2024
Имаме специално програмирани дебитни карти за продажба
€300
These cards can be used to withdraw cash from any ATMs or shops, retail outlets and any point of sale.We sell these cards to all our customers and interested buyers worldwide, the cards have a...
17.04.2024

Съдържание за възрастни!

За да влезете в секция 'Запознанства' на Бързо.net трябва да сте навършили 18 години.

Ако сте над 18 години натиснете 'Над 18 съм', в противен случай натиснете 'Под 18 съм'.


 Над 18 Години Съм
 Под 18 Години Съм

Филтрирай Обяви по Област:

За да разгледаш обявите само от твоята област, избери от менюто по-долу:




Редактирай тази обява:

За да редактирате тази обява, моля въведете парола:

Обява # »   
Парола »   
   

Забравена парола?!? Възстановете я от тук.

Обяви по градове

Най-търсеното

Бързо.net не носи отговорност за съдържанието на обявите или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани в сайта обяви. Обяви съдържащи импулсни телефони, неотговарящи на условията на сайта ще бъдат изтривани без предупреждение! При злоупотреби в сайта, моля свържете се с нас от тук!
С използването на този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори